mm
Vi produserer vinduslister, taklister, gulvlister, gerikter, gulvbord, utvendig og innvendig kledning.

Viken Sag Hafjell er lokalisert i Øyer kommune med Hafjell som nærmeste nabo. Bedriftens hovedprodukt er profilert listverk og panel. De siste år har vi merket en kraftig økning. Grove utemøbler er et produkt som er meget etterspurt, og som vi produserer etter bestilling. Kontakt Viken Sag Hafjell for bestilling eller informasjon: postmaster@vikensag.no - Mobil : 91 62 79 63 - Last ned vår brosjyre.. Viken Sag Hafjell, Vestsidevegen 58, 2636 Øyer
Kontakt Viken Sag Hafjell for informasjon: postmaster@vikensag.no - Mobil : 91 62 79 63
H O V E D S I D E
LISTVERK/PANEL
PORTEFØLJE
SKISTATIV
NETTBUTIKK
SERVERINGSBRETT
OM OSS
VEGBESKRIVELSE
KONTAKT
Last ned vår brosjyre..

Viken Sag Hafjell,
Vestsidevegen 58,
2636 Øyer
postmaster@vikensag.no

Mobil : 91 62 79 63

Eller send inn skjema ....
Viken Sag Hafjell kopierer gamle og nye lister som våre kunder ønsker.
 
Viken Sag Hafjell på Facebook..
Instagram
 
Her presenterer vi noen av våre kunder. Klikk på bildene for å få frem større bilder.
Taklist til Maiehaugens 1960-talls hus Taklist til 1920-tallshus på Maihaugen, Lillehammer. Produsert av Viken Sag Hafjell Viken Sag Hafjell samarbeider med Maihaugen i Lillehammer.
Et eksempel er 1920-huset, som hører til friluftsmuseet på Maihaugen, hvor vi har kopiert en av de gamle listene.
En vakker list som gir en nydelig omramming til rommet.
Listen i huset var skadet derfor ble det kopi av Viken Sag Hafjell.
Lister og panel til Kystverket fra Viken Sag Hafjell Lister og panel til Kystverket fra Viken Sag Hafjell Lister og panel kopiert for kystverket til Hellesøy fyr i Hordaland. Fyret ligger en times biltur nord for Bergen, og det er bygget i 1855. Fyret er nå under restaurering, og panel som Viken Sag Hafell har kopiert er 30 mm tykk, så dimensjonene er kraftige nok.
For større bilde: Kikk på bilde. Copyright Viken Sag Hafjell. mob: 91 62 79 63 Klikk på bilde for større bilde. Eikelister fra Viken Sag hafjell tlf: 91627963 Her er et resultat av samarbeidet mellom Viken Sag Hafjell og Trysil trevare. Trysil Trevare har tegnet fasaden og levert alt av glass. Viken Sag Hafjell har høvlet 8 ulike profilerte eikelister etter tegninger fra Trysil Trevare. Resultatet er kunden: Villa Paradisio i Frognerveien i Oslo, og vi veldig fornøyd med.
Klikk for stort bilde Klikk for stort bilde fra Hafjell Hotell, list og panel fra Viken Sag Hafjell Viken Sag Hafjell har levert spesialdesignet listverk og panel til Hafjell Hotell`s nyrenoverte restaurant.
Avdelingen består av flere små stuer hvor det blant annet er brukt panel og listverk produsert av Viken Sag Hafjell.
Klikk for stort bilde fra Hafjell Hotell, list og panel fra Viken Sag Hafjell Klikk for stort bilde fra Hafjell Hotell, list og panel fra Viken Sag Hafjell
Panel og listverk rundt dører og vinduer er spesialdesignet av kunden i samarbeid med interiørarkitekt, og Viken Sag Hafjell. Hafjell Hotell har valgt materialer i kvistfri furu av ypperste kvalitet, også kalt sløydkvalitet. Det ble et nydelig resultat med en varm og god atmosfære. Viken Sag Hafjell gratulerer Hafjell Hotell med nye stuer!
Klikk for stort bilde - Viken Sag Hafjell Klikk for stort bilde - Viken Sag Hafjell Viken Sag Hafjell har våren 2011 kopiert vindusomramming til et eldre hus i Gausdal. Eldste del av huset antas å være fra år 1600 med nyere på bygg rundt 1800.
Klikk for stort bilde - Viken Sag Hafjell Klikk for stort bilde - Viken Sag Hafjell Dette er vakre vindusommramminger som viser seg også å være tatt i bruk i Lofoten. Viken Sag Hafjell produserer, for leveranse sommeren 2011, de samme vindusomramminger som skal settes på rorubuer i Vestvågøy i Lofoten. Andre leveranse gikk høsten 2012.
Klikk for stort bilde
Viken Sag Hafjell har på oppdrag fra kunde kopiert en list funnet i et eldre hus i Øyer, som antas å være fra år 1870 - 90. Listen er brukt både innvendig og utvendig som dørlist og vinduslist. En vakker og stilfull list som skaper en vakker fasade samt bidrar til et stilfult miljø innvendig.
Gå til: Dør og vindulist
For å se nærmere på denne listen.
Klikk for større bilde Klikk for større bilde
Viken Sag har kopiert lister og panel fra eldre hus på Lillehammer. Her er noen eksempler som viser hvordan lister og panel er tatt i bruk. Huset kommer opprinnelig fra Vågå, men det ble flyttet til Lillehammer ca rundt år 1900.
Gå til :
Spesiallaget taklist -anno ca. 1910
Spesiallaget vindu/karmlist -anno ca. 1910
Spesiallaget panel
for å se nærmere på lister og panel fra dette huset.
KLikk for større bilde Gammel og ny panel 
		kopiert og produsert av Viken Sag
Klikk for større bilde Klikk for større bilde
Viken Sag Hafjell har kopiert panel til hus fra ca. 1950, som har beholdt den eksisterende panel i hele huset. En stilren og vakker panel som fremhever interiøret og kan brukes både i tak og vegger. Kunden utvidet huset med ekstra rom, og tok derfor kontakt med Viken Sag for å få kopiert den orgianale panel. Bildene viser hvordan panelen er brukt opprinnelig.
Gå til: Panel m/løse fjærer for å se næremere på denne panelen.
Klikk for større bilde Panel i trappeoppgang. Klikk for større bilde.
Klikk for større bilde Klikk for større bilde
Viken Sag har kopiert lister fra eldre hus på Åndalsnes. Huset er et romsdalslån fra 1856 og eies av Tømrer Trond Dahle Tlf 99691383 som har sendt oss disse bildene.En nydelig og spesiell list som rammer inn vinduene på en stilful måte. Det er en spesiallaget vinduslist, 260 mm bred. listen kan også produseres i andre bredder.
Gå til Romsdalslista for å se nærmere på denne listen.
Klikk for større bilde Klikk for større bilde
Se et utvalg av vårt sortiment på.LISTVERK/PANEL......
Kontakt Viken Sag Hafjell, Vestsidevegen 58, Viken Gård, 2636 Øyer for informasjon: postmaster@vikensag.no - Mobil : 91 62 79 63 Eller send inn skjema ....
Alt innhold på nettsiden tilhører Viken Sag og kan ikke kopieres uten avtale med Viken Sag. Sidene til Viken SagHafjell utvikles og designes av ilhweb.no